divendres, 30 de novembre del 2007

Lletres grosses.


A B C D E F G H I J K L M N Ñ O P Q R S T U V X Y Z.

POTS SER, ET SENTIS DECEBUT AMB AQUESTA
ENTRADA. POTSER ET SEMBLA QUE NO TÉ SENTIT O NO
L'ENTENS. O QUE NO CÀPTES LA MEVA INTENCIÓ.
SI HAGUESSIS FET CAS AL TÍTOL NO T'HAURIA PASSAT.

4 comentaris:

  1. Bé ja he espiat el teu bloc...em diu la intuició que és molt interesant i no es pot "llegir per sobre", s'ha de fer en calma, o sigui que ja hi tornaré en una estona de tranqui.
    Gràcies per la teva invitació i fins aviat.
    Glòria

    ResponElimina
  2. Ostres, molt bé no??
    quin estil!
    Continua, continua escriguent... així podré buscar estones de tranqui.
    Fins aviat.
    Glòria

    ResponElimina
  3. Em va agradar molt l’escrit sobre el perdó, és una pràctica que sovint hem de fer, però també crec important posar un límit al fet d’haver de perdonar als demés, hi ha persones que tenen tendència a fer-nos mal per sistema. Bé referent a això vaig recollir un escrit que explica molt bé aquesta idea. No recordo de qui era, d’algun personatge de l’antiguetat:

    Si un intenso dolor os destroza el corazón cuando comprobáis que vuestro más estimado amigo, áquel que por su bondad idolatrábais, os ha traicionado, ¿qué será cuando reconozcáis que sois sólo vosotros los culpables de todos vuestros sufrimientos y desgracias que acontecen en vuestras vidas y en el mundo que habitáis?

    ...Sólo a vosotros os concierne decidir quién puede entrar en vuestros dominios.
    Sólo vosotros sois el único soberano que con sabiduría deja entrar en su reino a todo aquel que vive con amor y por amor.
    Sólo vosotros poseéis el poder absoluto de cerrar las puertas a los maléficos señores, que llenos de odios, pesadumbres, temores y tristezas, intentan conquistar vuestra fortaleza.

    Gràcies.

    ResponElimina
  4. amic anònim: m'ha agradat el teu comentari i la cita que has inclòs. quina gran veritat és que la lectura que fem d'allò que rebem va d'acord amb el nostre funcionament intern. la percepció que tenim de les coses no les marca l'objecte exterior sinó l'estat interior amb què el rebem.
    Gos lila, et continuo llegint. espero que aquell futur que vas compartir continuï endavant. Salut.

    ResponElimina

 
Contatori per sitocontadores web